Over Purrr

Purrr is klein en persoonlijk en daardoor flexibel en resultaatgericht. Ons werk is creatief en innovatief, professioneel, no-nonsense, duurzaam, en verfrissend!

Verder werkt Purrr samen met professionele fotografen, illustratoren, marketeers, webbouwers, drukkerijen en beletteraars. Op deze manier kunnen wij u te allen tijde een passend én compleet advies leveren.

Purrr neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Het milieu is in dit opzicht een belangrijk onderwerp. Wij spannen ons zoveel mogelijk in om milieuvriendelijke papiersoorten en druktechnieken te gebruiken. Bij de selectie van onze leveranciers en grondstoffen hebben kwaliteit en milieu onze nadrukkelijke aandacht.

 

Leveranciers

Onze leveranciers voor drukwerk gebruiken FSC-gecertificeerd hout als grondstof voor papier. Het FSC-certificaat garandeert een houtproductie onder goede economische, ecologische en sociale omstandigheden. Het is mogelijk het FSC-logo op uw drukwerk te plaatsen.

 

Hosting

Voor de hosting van onze websites werken wij samen met leveranciers die bijvoorbeeld alleen groene stroom gebruiken.

 

Marketingadvies

Indien u aanvullend marketingadvies wenst, schakelen wij een bureau in dat ervaring heeft in het combineren van marketing en duurzaamheid. Zo proberen wij door heel onze keten heen duurzaamheid te promoten.

Purrr-vierkant

Jarno

Chef